Servicii

Ridal System este o companie care doreste sa impuna noi standarde in ceea ce priveste nivelul serviciilor oferite. Dincolo de activitatea de productie publicitara, suntem constienti ca trebuie sa  raspundem caracteristicilor pietei actuale, la nivel European.

Oferim clientilor nostri,  o gama variata de posibilitati de personalizare prin:

Serigrafia este procedeul prin care cerneala se aplica direct pe produsul care se imprima cu ajutorul unei site foarte dese. Sita se confectioneaza prin procedee fotografice. Initial se impregneaza cu emulsie fotosensibila, apoi folosind filme in contact cu sita se expune la lumina UV. In zonele in care filmul este negru, emulsia ramane neexpusa si prin developare cade lasand porii sitei liberi pentru a trece cerneala. Pentru fiecare culoare in parte se realizeaza cate o sita si sa repeta procedeul de imprimare. Pentru obiecte promotionale se foloseste o masa serigrafica, iar pentru textile carusel serigrafic.

Tampografia este procedeul prin care cu ajutorul unui tampon din silicon se preia imaginea de pe un cliseu si se aplica pe obiectul ce urmeaza a fi imprimat. Putem imprima intre una si cinci culori la o singura asezare a obiectului de imprimat.

Gravura YAG este destinata gravarii metalelor. Avem doua astfel de masini cu o capacitate de gravare de pana la 3000 de pixuri/zi fiecare. Aceste masini au viteza foarte ridicata de gravare datorita sistemului de oglinzi suspendate in camp magnetic, dar suprafata este limitata astfel ca pot grava maxim 100X100mm. Totusi pentru industria publicitara suprafata este mai mult decat suficienta.

Gravura CO2 completeaza gravura yag si este destintata gravarii si taierii non-metalelor cum ar fi lemn, pluta, acril, plexiglass, ceramica etc. Suprafata maxima de gravare a masinii pe care o avem este de 600X400mm.

Termotransferul este procedeul prin care se aplica o decoratiune pe un material textil cu ajutorul adezivilor termofuzibili si a unei prese termice. Decoratiunea poate fi obtinuta prin decuparea unei folii speciale cu un cutterploter, prin decuparea si imprimarea digitala a unei folii speciale, sau prin serigrafie. Toate aceste procedee sunt disponibile in atelierul nostru.

Obiectele trebuie sa fie cat mai plane si inaltimea lor poate fi de maximum 50mm.

Procedeul prin care o lentila se aplica de regula pe un autocolant imprimat. Lentila se aplica prin turnare si se polimerizeaza (intareste) la lumina UV.

Sublimarea este procedeul prin care un solid, in cazul de fata tonerul printat pe hartie, aplicat pe suprafata ce urmeaza a fi imprimata la presa, la o temperatura ridicata, sublimeaza (trece in starea de agregare gazoasa) si transfera astfel imprimarea de pe hartie pe obiectul ce se imprima. Acest procedeu se poate aplica doar produselor cu un continut ridicat de poliester, albe, sau produselor special tratate in vederea sublimarii. De exemplu canile ceramice pentru sublimare, au un strat de lac transparent din poliester care le face astfel potrivite pentru acest procedeu. Putem imprima prin sublimare cani, tricouri sintetice albe, rucsacuri albe, mousepad-uri etc.

Print Direct To Garmet. Este imprimarea directa a produselor textile, in special tricouri, cu ajutorul unei imprimante cu jet de cerneala.

Cerneala folosita este , similara celei de serigrafie astfel ca rezistenta printurilor este foarte buna cu conditia respectarii regulii de spalare a oricarui produs imprimat. Temperatura maxima 40 grade, fara inalbitori, detergent special pentru rufe colorate (inclusiv pentru triocuri albe imprimate).

Scriere proiecte europene

Implementare proiecte europene

Management financiar