Despre noi

Înființată în anul 2013, RIDAL SYSTEM cu sediul în București, sector 3 este o firmă cu capital privat integral românesc ce în prezent își desfășoară activitatea în domeniul importului, personalizării și a livrării materialelor promoționale, cât și a distribuției de produse de papetărie și birotică.

În decursul anilor, RIDAL SYSTEM, a livrat materiale promoționale și papetărie iar prin seriozitatea și calitatea prestării serviciilor și cu care au fost abordate angajamentele contractuale, au fost contractate angajamente complexe de livrare a produselor către beneficiari ai fondurilor europene.

De asemenea, au fost contractate angajamente complexe de livrare a unor produse rare și greu abordabile în cadrul unor instituții de stat.

Capacitatea organizației de a se adapta cu rapiditate cerințelor in continua schimbare ale pieței, a dat posibilitatea dezvoltării societatii si diversificarii obiectelor de activitate desfasurate de-a lungul anilor.

Acest lucru a fost posibil in conditiile in care managementul firmei a inteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale dezvoltarii este capabilitatea personalului si ca trebuie sa intreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele pietei.

Alternativ, societatea ofera consultanta in managementul afacerilor, având în implementare un proiect sustinut din fonduri europene, cât si capital privat.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/btmdesig/ridalsystem.ro/wp-includes/functions.php on line 5420