Ridal System este acreditată de către ANOFM pentru furnizarea serviciilor de informare și consiliere, conform prevederilor H.G 377/2002, cu modificările și completările ulterioare.
Medierea muncii este activitatea prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii unor raporturi de muncă.
RIDAL SYSTEM oferă servicii specializate de INFORMARE, CONSILIERE SI MEDIERE PE PIATA MUNCII pentru stimularea ocupării forței de muncă.

Pentru stimularea ocupării forței de munca, prestăm următoarele servicii specializate:

1. Informare și consiliere profesională


Serviciile de informare si consiliere profesionala privind cariera pot fi acordate ori de cate ori este necesar, in mod individual sau in grup, si se refera la:
■ furnizarea de informații privind piața muncii si evoluția ocupațiilor;
■ evaluarea și autoevaluarea personalității în vederea orientării profesionale;
■ dezvoltarea abilității și încrederii în sine a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, în vederea luării de către acestea a deciziei privind propria carieră;
■ instruirea în metode și tehnici de căutare a unui loc de muncă.

2. Mediere pe piața muncii


Activitatea de furnizare a serviciilor de mediere ne referim la următoarele activități:
■ Realizarea și actualizarea permanentă a unei baze de date privind locurile de muncă vacante și condițiile de ocupare a acestora;
■ Asigurarea accesului la serviciul de mediere electronică a muncii.

Medierea electronică a muncii este acel mijloc prin care se asigură legătura între oferta angajatorilor si solicitanții unui loc de muncă, deci presupune conectarea automatizată între cererea și oferta locurilor de muncă prin intermediul internetului.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/btmdesig/ridalsystem.ro/wp-includes/functions.php on line 5420