investeste i viitorul tau

Am demarat recrutarea!

Recrutăm elevi din unități de învățământ cu profil tehnologic, școli profesionale, școli postliceale, din regiunile Vest, Centru, Sud-Vest Oltenia, Sud Muntenia și Sud-Est, dornici să participe la activitățile proiectului, care includ stagii de practică, consiliere și orientare în carieră, activități de dezvoltare personală, îmbunătățirea cunoștințelor financiare și de TIC și multe altele. În paralel, identificăm agenți economici care să se potrivească pofilelor de învățământ ale elevilor, în vederea încheierii de parteneriate pentru organizarea de  stagii de practică. Invităm firmele interesate să primească elevi în practică să ne trimită scrisoarea de intenție completată la adresa stagii@ridalsystem.ro.

Menționăm că agenții economici pot beneficia de o serie de avantaje fiscale prin încadrarea în muncă a persoanelor cu vârste cuprinse între 16 și 29 ani prevăzute în Legea nr.76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Agenții economici care vor încheia contracte de parteneriat cu unitățile de învățământ în cadrul proiectului nostru vor desemna mentori care vor fi remunerați prin proiect și vor avea oportunitatea cunoașterii unor tineri muncitori, talentați, pe care îi pot angaja după finalizarea studiilor.

Tinerii noștri merită o șansă la educație!

Lista de documente necesară pentru parteneriat:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/btmdesig/ridalsystem.ro/wp-includes/functions.php on line 5420